The perfect flower print

Hello there. Jeg har slet ikke fået vist jer min nye blomster suit jeg var så heldig at få i julegave af mine forældre. Er det ikke virkelig lækkert? Jeg har ønsket mig det længe, og delte det med jer i denne collage tidligere. Nu er det endelig en del af min garderobe, og jeg er vild med det. Det er en super lækker kvalitet, og så er farverne bare super skønne.
Min weekend bruges i København sammen med min søde kæreste. Vi er til konference i dag, og i morgen skal vi ud og spise med en masse skønne mennesker. Jeg er vild med København, men ser også frem til at være hjemme i Odense den kommende uge. Ha' en skøn weekend. Kram fra S.

// Hello there. I forgot to show you my new flower suit. I got it from my parents for christmas. Lucky me! I wished it for a long time, and i show you the suit in this collage. I am so happy, that the suit now is a part of my wardrobe. The quality is amazing, and the same is the colours. I spend this weekend in Copenhagen, together with my boyfriend. He has some work, and tomorrow we have a lovely dinner with some great people. I love Copenhagen, but i looking forward to spend the next week in Odense. Have a wonderful weekend sweeties. Hugs from S.

Synes godt om

Kommentarer