Time to reflect

Reklame for Goodiebox

Hello there.
Den søde juletid byder på en masse skønne traditioner. Det er ingen hemmelighed, at denne december har været helt speciel for os. Selvom vi har en masse skønne (og hyggelige) traditioner med i bagagen, har det været utrolig vigtigt for os, at skabe vores helt egne jule-traditioner som familie. Sommetider kan hverdagen blive meget almindelig, da man ofte tager de nemme løsninger som man kender. Vi vælger ofte de samme fødevarer når vi er ude og handle og laver lasagnen på den samme måde som vi plejer. Denne måneds Goodiebox lader os eksperimentere med nye produkter og samtidig inspirere den til reflektion. Sommetider kan det være fantastisk, at gøre noget anderledes og vinke farvel til den almindelige hverdag der efterhånden minder mere og mere om autopilot-living. Produkterne i denne måneds Goodiebox skaber de perfekte rammer til, at gøre den søde juletid endnu sødere, og samtidig også at få den bedste (og meget glamourøse) start på det nye år. For kun 169,- om måneden kan du modtage din egen Goodiebox og på denne måde sikre du dig selvforkælelse leveret direkte til døren. Den kan bestilles lige her, og jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde det.

Dennis Knudsen // Styling kam og hairspray. Sommetider kan man virkelig føle, at ens hår (og frisure) trænger til en kærlig (og nytænkende) hånd. Denne styling kam er simpelthen fantastisk, da man nemt kan style sit hår på nye og kreative måder. Den er blandt andet virkelig god til tupering, da man kan skabe et naturligt og mere fyldigt look. Jeg er også virkelig fan af hårlakken, da den nemt kan medbringes i tasken. På denne måde sikre man sig, at håret sidder som det skal selvom man er på farten.

The Body Shop // Festive Body Butter. Jeg er kæmpe fan af stort set alle produkter fra The Body Shop og denne er ingen undtagelse. Man kan enten modtage den skønne creme med duften peppermyntestokke, vinterskovbær eller skumfiduser. Jeg fik skumfidus-duften og man skulle næsten tro, at de havde tilpasset det til mine post-pregnancy-cravings. Den dufter simpelthen så skønt, og sørger samtidig for en lækker-blød hud.

James Read // H2O Illuminating Tan Mist. Efter min mangel på jern efter fødslen har jeg formået, at snuppe en lækker vinter-bleg kulør. Derfor kan jeg næsten ikke få armene ned over denne selvbruner der ovenikøbet består af guldpartikler. Den er hurtigttørrende, hurtigtvirkende og giver en smuk og ensartet kulør. Det er muligt at opbygge farven gradvist, og jeg kan næsten ikke vente med, at blive lækker-brun igen.

Lord and Berry // Paillettes Eye Pencil. Jeg elsker at eksperimentere med beauty-produkter, og denne eyeliner er simpelthen den vildeste. Den glimter og glitrer og reflektere så smukt i lyset. Og så kan den endda bruges både på den våde kant samt på øjenlåget. Den skaber et smukt og glamourøst look der passer perfekt til de festlige begivenheder.

Rituals // The Rituals Of Sakura Hand Balm. Mine hænder lader sig altid udtørre i vinterens kulde og derfor blev jeg utrolig glad da jeg så denne i min Goodiebox. Ikke nok med, at cremen dufter af japanske kirsebærblomster giver den også næring og fugt til både hud og neglebånd.

Balance Me // Vitamin C Repair Serum. Min hud har simpelthen været møg hamrende irriterende efter fødslen, og denne serum skulle både skabe balance og fornyelse. Den reducerer pigmentering, udjævner fine linjer og lader huden stråle som på ny. Det anbefales at bruge produktet efter rens og før creme for at opnå det bedste resultat.

Studio 10 // Liquid Foil I-Radiance. Egentlig har jeg aldrig været så meget til flydende øjenskygger da jeg sommetider føler det kan være svært at blende det ordentligt ud. Denne er dog utrolig let og kan nemt blendes sammen med andre øjenskygger eller bruges alene. Den tilfører glitter og glam og er perfekt til festlige lejligheder. Øjenskyggen indeholder agurkekstrakt der tilfører fugt og samtidig skaber en kølende effekt på øjenlåget. Det anbefales, at man bruger en primer inden brug.

Synes godt om

Kommentarer