Tryghed i graviditeten

Hello there.
I dag skal det handle om at skabe tryghed i graviditeten. I går startede vores dag på den mest fantastiske måde. Vi var nemlig til scanning hos Tove, som tilbage i maj måned åbnede Svendborg Scanningsklinik.

Tove mødte os med åbne arme, og man kan tydeligt mærke at hun selv er mor og mormor til tre børnebørn. Hendes passion og kærlighed til det hun laver, kan mærkes lige med det samme, og skaber en skøn atmosfære i hendes klinik. Tove tilbyder supplerende scanninger, så man kan følge med i graviditeten undervejs. Hun har mere end 21 års erfaring med ultralydsscanning af gravide. Hun er uddannet sygeplejerske med specialuddannelse af ultralyd af gravide. Hun er på nuværende tidspunkt ansat på OUH som sygeplejesker og sonograf, hvor hun laver alle de scanninger Sundhedsstyrelsen anbefaler i forbindelse med en graviditet. I hendes egen klinik tilbyder hun derfor supplerende scanninger, der kan skabe ro og tryghed hos de kommende forældre.

Vi skulle have lavet en 3D og 4D scanning af vores lille pige, og var begge meget spændte på om det kunne lade sig at gøre. Hun har nemlig allerede ry for at være en stædig og meget bestemt lille dame, haha. Tove startede med at gennemgå hjertelyd, vægt, størrelse og de mere basale ting med os, og det var simpelthen så skønt at blive bekræftet i at alt er som det skal være. Hun vejer lidt mindre end hvad der er “normalt”, men det var slet ikke noget vi skulle bekymre os over. Tilgrngæld passede hendes længde fuldstændig på hvor langt jeg er henne. Hun er en lille dame, med flotte lange ben. Det var ikke overraskende at hun lå med armene foran ansigtet gennem hele scanningen, men det er der nu også noget charmerende ved. Hun er altså en stædig lille pige, og vores kærlighed til hende er simpelthen uendelig stor. Vi kan dog afsløre at hun har arvet min spidse næse og mit stædige sind, og at hun sover med armene som sin far. Det er da det vildeste. Hun underholder også undervejs, da hun både vinkede med fingrene foran ansigtet og drak en masse fostervand.

Hvis man booker en tid hos Tove, og man ligesom os har en stædig lille baby inde i maven der helst ikke vil vise sig frem, så tilbyder hun naturligvis en ny scanning. Vi glæder os allerede til vores næste besøg hos Tove, i hendes skønne klinik. Hun skaber virkelig tryghed, og er utrolig hjertevarm og dygtig til sit arbejde. I kan læse meget mere om Tove, klinikken og hvilke scanninger hun tilbyder lige her. I ønskes en dejlig solskinsdag. Kram fra S.

    Synes godt om

    Kommentarer