Ugen der gik #1

Hello there.
Det er efterhånden lykkes mig, at få en mere eller mindre almindelig hverdag midt i den lyserøde barsels-bobbel. Jeg har haft en utrolig skøn uge med massere af planer, og jeg vil derfor dele ugen der er gået med jer.

Mandag
I mandags startede vi morgenen med træning. Jeg trænger virkelig til at komme tilbage i form efter en meget hård graviditet, og det er virkelig skønt at mærke fremskridt allerede. Resten af dagen blev brugt på praktiske gøremål i form af rengøring, vasketøj m.m.

Tirsdag
I tirsdags tilbragte jeg eftermiddagen sammen med min veninde Camilla og hendes skønne datter. Vi mødtes til forældre-forberedelse for første gang, og det var virkelig skønt (og hyggeligt) at bruge dagen sammen med hende. Det er så dejligt at bruge tid med nogle der står i samme situation som en selv, da man stadig befinder sig midt i en baby-bobbel hvor der ikke er plads til ret meget andet end baby-gylp og ble-skift.

Onsdag
I onsdags startede vi endnu engang morgenen med en omgang træning, hvilket var super skønt (læs: hårdt) da det giver energi til resten af dagen. Om eftermiddagen mødtes vi til forældre-forberedelse for første gang efter vi alle havde født. Det var så hyggeligt at se alle igen, og snakken drejede sig hurtigt over på fødselsoplevelser og baby-erfaringer.

Torsdag
I torsdags stod vi tidligt op (det er ikke nemt når man har en baby med et meget stort sove-hjerte) og tog indtil byen for at shoppe, spise frokost og skyde lidt billeder til mine forskellige platforme. Jeg købte en super smuk kjole som jeg naturligvis skal have på til vores lille piges barnedåb på søndag. Den er så fin, og jeg glæder mig til at vise jer den. Vi havde sådan en dejlig eftermiddag, og sluttede dagen af med at besøge en af Noras oldemødre, da vi skulle hente hendes fine dåbskjole. Vi nærmer os den store dag med hastige skridt, og det er næsten ikke til at forstå, at hun allerede skal døbes.

Fredag
Jeg var virkelig træt i fredags, og vi valgte derfor at springe vores træning over. Jeg havde lidt alene-tid på badeværelset (hvilket var skønt og meget tiltrængt) og havde derfor god tid til at vaske hår, ligge makeup og gøre mig klar inden vi skulle til min fætters 18 års fødselsdag om aftenen. Det var en hyggelig aften med lækker mad og godt selskab. Nora klarede aftenen så flot, og charmede alle med hendes skønne smil.

Lørdag
I lørdags trænede vi om morgenen, da vi sprang over om fredagen. Vi tilbragte resten af eftermiddagen og aftenen ude hos mine forældre hvor vi først fik kaffe og boller og efterfølgende en lækker gryderet med kartoffelmos. Det var virkelig en dejlig dag fyldt med familie-hygge.

Søndag
I søndags var vi halv-trætte og vi sov derfor længere end vi plejer at gøre. Vi fik besøg af min svigermor og hendes kæreste til middag, hvilket var super hyggeligt. Om eftermiddagen gik min bedre halvdel og jeg en lang-lang-lang tur med barnevognen, og vi mødte den smukkeste himmel der lignede candyfloss (fun-fact: jeg cravede candyfloss helt vildt i min graviditet). Resten af aftenen blev brugt på serier samt forberedelser til den kommende uge.

Synes godt om

Kommentarer