Ugen der gik #10

Hello there (and happy monday)
Jeg kan langt fra være den eneste der mærker forårsfornemmelser i øjeblikket. Solen skinner (og luner) hvilket er så tiltrængt. Den seneste uge har været hårdere end hård på alle mulige måder, og selvom jeg egentlig har lyst til at strege den over (og glemme den) tænker jeg istedet at det er vigtigt, at dele de knap så sjove ting herinde også.

Mandag.
I mandags havde vi en stille og rolig dag herhjemme med praktiske gøremål og hygge på programmet. Vi havde haft en travl weekend med fødselsdags-fejring og sociale sammenkomster, og egentlig tror jeg ikke kun at det var mini-chefen der trængte til at trække stikket. Vi alle var trætte, og nød at have en dag uden planer. Vi gik en lang (og virkelig skøn) tur med barnevognen i det fine forårsvejr.

Tirsdag.
I tirsdags havde jeg verdens dårligste dag. Jeg havde været vågen non-stop om natten og en kombination af manglende søvn og et pisse-hamrende-dårligt-selvværd er en virkelig dårlig sammensætning. Jeg skulle have været til modeshow med min skønne mor om aftenen, men valgte istedet at bestille den mest snaskede burger som jeg kunne finde på Wolt og fejre min mor-krop og mørke render under øjnene med fastfood og bajer. Jeg forsøger virkelig at holde humøret højt, men sommetider føler jeg mig så utilpas i min krop selvom jeg næsten er nede på min før-fødsels-vægt. Den evige "jeg vil tabe mig" kamp får ingen ende.

Onsdag.
I onsdags tog jeg for første gang i tre uger til tumlastik. Det gik egentlig rigtig fint bortset fra at mini-chefen er begyndt at tage sin formiddags-lur i det tidsrum. En træt baby og flyvende kolbøtter er en rigtig dårlig idé og derfor tog vi det stille og roligt. Det var til gengældt skønt at komme afsted. Vi gik en skøn tur med barnevognen da vi kom hjem, og nød endnu engang det skønne solskins-vejr.

Torsdag.
I torsdags havde vi flere ting på programmet. Vi startede dagen hos vores sundhedsplejerske. Det er første gang, at Nora ikke har passet ind i de firkantede kasser og derfor havde hendes pylrede-mor en temmelig dårlig oplevelse. Jeg har skrevet et indlæg lige her omkring hele situationen. Om eftermiddagen mødtes jeg med min veninde Christina mens min bedre halvdel gik en tur med vores overtrætte baby. Vi havde nogle dejlige timer med veninde-snak og lækker frokost. Gode veninder er simpelthen guld værd når man til tider synes alting er uoverskueligt.

Fredag.
I fredags fejrede vi fem måneders fødselsdag for vores lille pige. Jeg forstår simpelthen ikke hvordan der allerede kan være gået fem måneder. Hun er det bedste der nogensinde er sket i vores liv. Jeg startede dagen med et business-møde. Jeg kan desværre ikke fortælle jer mere på nuværende tidspunkt. Om eftermiddagen deltog vi i åbent hus på min fars arbejde og efterfølgende spiste vi alle pizza hos mine forældre. Det var simpelthen den dejligste dag.

Lørdag.
I lørdags startede vi morgenen med en lang gå-tur med barnevognen. Solen skinnede og vi besøgte min (meget savnede) mormor på kirkegården. Om eftermiddagen kørte vi ud til mine forældre hvor vi nød det skønne forårs-vejr og spiste aftensmad. Vi forkælede min mor (og far) med bare-fordi-blomster og havde den dejligste eftermiddag og aften.

Søndag.
I søndags tog min bedre halvdel vores lille natteravn om morgenen, så jeg havde mulighed for at sove et par timer efter en meget festlig nat. Jeg havde en rigtig træls dag på alle måder, og derfor valgte vi at gå en lang tur for at få lidt frisk luft. Om aftenen spiste vi burgere og familie-hyggede inden en ny (og meget travl) uge blev skudt igang.

Synes godt om

Kommentarer