Ugen der gik #11

Hello there.
Der hører efterhånden til sjældenhederne, at mine opdateringer som disse har andet end familie-hygge og en over-pylret-mor på programmet. Der er alligevel utrolige mange af jer der holder af indlæg som disse, da de både er ærlige (og kærlige) og ganske kontrastfulde til min polerede insta-feed. Det er endnu engang tid til at dele den forrige uge med jer.

Mandag.
I mandags besluttede min bedre halvdel og jeg at snuppe et par dage på vores berømte suppe-kur. Suppen består af en masse skønne grøntsager og smager intet mindre end fantastisk lige indtil næste dag. Min mandag handlede derfor primært om overlevelse og en meget sulten mave. Grundet den manglende energi anbefales det ikke, at styrke træne samtidig og derfor valgte vi at gå den obligatoriske (og meget lange) tur med barnevognen.

Tirsdag.
I tirsdags startede jeg dagen hos min søde negle-dame for endelig at få styr på mine kedelige mor-negle. Jeg har efterhånden holdt en lang pause med at have kunstige negle, da jeg havde det så skidt i min graviditet, at jeg simpelthen ikke kunne holde til at sidde og få det ordnet til sidst. Jeg valgte at få dem naturlige og korte til en begyndelse, og jeg er simpelthen så glad for dem. Om eftermiddagen skulle jeg til frisøren hvor vi blandt andet skulle snakke omkring hvilke muligheder jeg havde med mit hår. Efter en skøn gå-tur sammen med min bedre halvdel og mini-chefen tog vi en tur i Rosengårdcenteret for at få ordnet nogle praktiske ting. Det er altid så dejligt. Vi sluttede dagen af med et besøg hos Noras oldemor om aftenen hvor hun serverede hjemmebagte boller (og vi var naturligvis nødt til at smage). Det var simpelthen så hyggeligt.

Onsdag.
I onsdags havde jeg en virkelig off-dag lige fra morgenstunden. Vores lille mini-chef havde haft en festlig nat og var samtidig utrolig pylret og sløj i løbet af dagen. Jeg skulle egentlig have været til pressedag i København, men måtte blive hjemme for at pleje det vigtigste jeg har. Min lille familie. Vi havde en hyggelig dag med solskin, lange gå-ture og skøn mad. Jeg nyder virkelig at tilbringe tid sammen med min lille familie.

Torsdag.
I torsdags startede vi morgenen med en dejlig (og lang) gå-tur inden jeg skulle til frisøren. Jeg fik farvet mit hår ind i en lækker chokolade-brun farve, og jeg er simpelthen blevet så glad og tilfreds med resultatet. Om aftenen begyndte jeg at få samme symptomer som sidst jeg havde brystbetændelse. Vi har valgt at supplere med flaske for at få vores lille pige til at blive ordentlig mæt (og tage på i vægt) og det er naturligvis årsagen til brystbetændelsen.

Fredag.
I fredags skulle jeg have været til pressedag i København endnu engang, men måtte melde afbud da jeg var møg-hamrende-dårlig. Jeg brugte hele dagen på skiftevis at amme og pumpe ud (med brystpumpen) for at få tømt mælkebaren. Det var virkelig en irriterende (og hård) start på weekenden. Min bedre halvdel forkælede mig med fredags-slik (som jeg ellers har holdt en efterhånden lang pause med) og sørgede for at jeg kunne hvile mig.

Lørdag.
I lørdags vågnede jeg op efter en festlig nat med mini-chefen (heldigvis) uden at have den samme utilpashed som dagen før. Vi skulle til bryllup hos vores skønne venner, og det var simpelthen den dejligste dag. Vi havde vores lille charmetrold med om dagen hvorefter hun blev hentet af sin mormor og morfar. Det var simpelthen så skønt at kunne spise sin mad og drikke et glas vin selvom det var en underlig fornemmelse at få hende passet for første gang. Det gik simpelthen så fantastisk, og hun havde en dejlig aften hos sin mormor og morfar. Vi hyggede os med vores gode venner, spiste lækker mad og havde en rigtig dejlig (og festlig) dag og aften.

Søndag.
I søndags vågnede jeg med et flash-back til dengang jeg var gravid (og kastede op i ni måneder) dog uden at kaste op. Jeg drak egentlig kun ganske lidt (læs: et glas vin) da jeg både ammer (supplerende) og skulle køre hjem. Jeg tror dog at det skyldes, at baby-mama ikke har været ude til længere end klokken 21 de sidste mange-mange-mange måneder. Jeg var simpelthen så træt, og det var iøvrigt gældende for resten af min lille (og dejlige) familie. Vi havde en afslappende dag med nattøj, gå-tur med barnevognen og en masse kærlighed efter en rigtig skøn dag og aften.

Synes godt om

Kommentarer