Ugen der gik #12

Hello there.
Jeg håber at i har haft den dejligste påske, og at i har haft mulighed for at nyde det skønne solskins-vejr. Den forrige uge har for mit (og min lille families) vedkommende været ganske turbulent. Min kalender har været proppet (mere end hvad godt er) og det har jeg naturligvis også måtte betale prisen for. Det har været en hård (og begivenhedsrig) uge.

Mandag.
I mandags startede vi morgenen hos vores læge da Nora skulle vaccineres (for anden gang) og vejes. Jeg var enormt spændt på vægten efter vores besøg hos sundhedsplejersken, og heldigvis kunne hun konstatere at hun havde taget 300 gram på. Jeg tror desværre aldrig jeg kommer til at kunne håndtere det dumme (men nødvendige) vaccinations-show og derfor er jeg simpelthen så glad for at min bedre halvdel trofast er med til lægen. Efter læge-besøget fik vi besøg af min bedre halvdels to kusiner og moster. Det var simpelthen så skønt med deres besøg, og da den yngste af pigerne snart skal konfirmeres har jeg fået æren af at lægge makeup og sætte hår på hendes store dag. Om aftenen besøgte vi mine skønne forældre til aftensmad og familie-hygge. Familiens mindste medlem (læs: mini-chefen) fik røde kinder og feber om aftenen, og derfor fik hun ekstra mange kys og kram.

Tirsdag.
I tirsdags startede vi morgenen med en skøn (og ganske lang) gå-tur med barnevognen. Det var det skønneste solskins-vejr og vi gik derfor i flere timer mens vores lille pige tog en lang og tiltrængt middags-lur. Vi havde egentlig en ganske stille og rolig da mini-chefen stadig var en smule sløj (inklusiv feber) efter vaccinationen.

Onsdag.
I onsdags startede morgenen med den obligatoriske gå-tur med barnevognen efter en festlig nat med mini-chefen. Efter en lille uge med succes med sutteflasken begyndte hun (igen-igen-igen) at nægte den. Min mælkeproduktion var ikke eksisterende og jeg måtte derfor (i en fart) få pumpet når der ikke blev suttet for at få gang i produktionen igen.

Torsdag.
I torsdags vågnede jeg med en hals og nogle ører der gjorde hammer-ondt. Jeg er naturligvis en af dem der har bare stænger så snart vejret (eller rettere vejrudsigten) melder mere end femten grader. Om formiddagen besøgte vi Noras farfar. Det var simpelthen så hyggeligt. Vi kunne sidde i t-shirt på terrassen og nyde det skønne forårs-vejr. Til frokost besøgte vi Noras farmor til påske-frokost. Vi havde en dejlig dag med gå-tur, familie-hygge og god påske mad. Vores lille pige ville dog ikke spise andre steder end hos mig hvilket stadig var problematisk i forhold til min mælkeproduktion.

Fredag.
I fredags skulle vi til fødselsdags-brunch hos min bedre halvdels farmor der fyldte 80 år. Solen skinnede og alt var godt indtil vi forsøgte at trække mini-chefens obligatoriske middags-lur der ligger mellem klokken 10 og 11 hver eneste dag. Kombinationen af en over-træt og sulten baby og en masse mennesker var ikke en succes hvilket resulterede i, at jeg måtte gå flere gange i løbet af middagen for at få vores lille pige til at sove. Det var ganske hårdt samtidig med en up-coming influenza. Til gengæld var det utrolig skønt at være med til at fejre Noras oldemor på den smukkeste (og varmeste) solskins-dag.

Lørdag.
I lørdags var vejret virkelig fantastisk. Vi havde haft en hård (men bedre) nat. Om formiddagen lykkes det os at få mini-chefen til at tage sin sutteflaske og spise grød. Det gjorde naturligvis, at jeg endnu engang troede at mælkebaren kunne pakkes sammen for denne gang. Eftermiddagen tilbragte vi sammen med mine forældre i det skønneste vejr. Min mor og jeg gik en dejlig (og lang) tur med barnevognen, mens mændene sad med benene oppe og nød en kold bajer. Om aftenen blev min forkølelse endnu værre og jeg måtte derfor tilbringe hele natten siddende i sofaen med kamille-the.

Søndag.
I søndags vågnede jeg efter ganske få timers søvn. Jeg havde feber, ondt i hals og ører og havde fået influenza. Vores lille pige havde kastet op om natten men vi troede egentlig bare at dette var en engangs-forestilling efter gensyns-glæden med sutteflasken og grøden. Vi skulle til barnedåb, men jeg måtte blive hjemme sammen med Nora da jeg simpelthen var så dårlig. Efter et par timer (med en ellers glad baby) måtte jeg sende en SOS-besked til min bedre halvdel. Vores lille pige kastede helt vanvittig meget op og ville pludselig hverken spise eller drikke. Min bedre halvdel kom hurtigt hjem og hjalp mig med at få hende til at sove og slappe af mens jeg selv kunne hvile mig en smule. Hold-nu-op hvor er det hårdt at være syg, når man har en lille (og syg) baby.

Synes godt om

Kommentarer