Ugen der gik #3

Hello there.
Jeg har haft en hamrende hård (forrige)-uge og derfor er jeg simpelthen så glad for, at byde endnu en slagsen velkommen. Selvom jeg ikke har foretaget mig særlig mange spændende ting i den forrige uge havde jeg alligevel lyst til at dele de få (men meget hyggelige) begivenheder som ugen havde at byde på.

Mandag.
I mandags vågnede jeg med en ordentlig omgang forkølelse (og feber) hvilket var møg hamrende irriterende. Vi befandt os midt i det tredje (og meget forfærdelige) tigerspring for Noras vedkommende. Det var simpelthen de hårdeste dage at komme igennem samtidig med at vi begge var ramt af sygdom. Jeg måtte derfor aflyse min aftale med mødregruppen, som jeg ellers havde glædet mig enormt meget til.

Tirsdag.
I tirsdags plejede jeg mit halv-syge helbred. Jeg ordnede nogle praktiske ting herhjemme i form af oprydning, rengøring og vasketøj (som iøvrigt aldrig får en ende efter vi har fået en baby). Det er nemlig sådan, at hele verden ikke længere går i stå når man har influenza og er baby-mamma på samme tid.

Onsdag.
I onsdags startede vi morgenen med at træne. Jeg kunne dog ligeså godt have blevet hjemme i min seng, da jeg havde mere travlt med at brokke mig over min manglende motivation, mit dårlige helbred og min knap så attraktive mor-krop. Vi skulle have været til tumle gymnastik for første gang, men valgte at blive hjemme da man helst ikke må smitte resten af flokken.

Torsdag.
I torsdags vågnede jeg op og følte mig fresh, free and fly og jeg valgte derfor at holde mig til kalenderen. Vi mødtes med min søde veninde Pernille til brunch og baby-hygge inde i byen. Det var virkelig skønt at komme ud i offentligheden og vi havde nogle utrolig hyggelige timer sammen. Om eftermiddagen skulle vi forbi vores søde veninde Regina der til daglig arbejder som fotograf. Vi fik taget det sødeste pasfoto til vores lille pige. Vi skal på familie-besøg til Belgien i slutningen af marts for at besøge min storebror og svigerinde. Det bliver simpelthen så skønt.

Fredag.
I fredags startede vi morgenen med at hoppe i trænings-tøjet. Det var virkelig en hård træning. Resten af dagen blev brugt på gå-tur med barnevognen og familie-hygge. Vi spiste naturligvis det obligatoriske fredags-slik og så film om aftenen.

Lørdag.
I lørdags brugte jeg en time i spa-afdelingen (læs: på badeværelset) og det var virkelig en skøn fornemmelse. Følelsen af at have alene-tid er virkelig fantastisk. Om eftermiddagen besøgte vi Noras farfar der havde sørget for lækker aftensmad. Det var simpelthen så hyggeligt.

Søndag.
I søndags brugte jeg hele formiddagen på at komme i bund med vasketøjet. Det er dog næsten en umulig opgave når man er baby-ejer. Om eftermiddagen besøgte vi Noras mormor og morfar til kaffe og kage. Om aftenen spiste vi smørrebrød (som er en af mine (læs: vores) livretter) inden vi kørte hjem. Det var en dejlig dag med familie-hygge og afslapning.

Synes godt om

Kommentarer