Ugen der gik #5

Hello there.
Så fløj endnu en (meget dejlig) uge afsted. Vi har haft en masse planer i den forrige uge, som jeg naturligvis vil dele med jer.

Mandag.
I mandags startede vi vores morgen med den efterhånden obligatoriske mandags-træning. Det var simpelthen så hårdt. Det var min tur til at have mødregruppen på besøg, og derfor brugte jeg hele søndagen på at bage kinder-cookies og handle ind. Vi havde en super dejlig eftermiddag sammen hvor de små snakkede (og legede) ligesom deres mødre. Min mor kom på besøg sidst på eftermiddagen, og det var simpelthen så dejligt. En skøn (og solrig) start på ugen.

Tirsdag.
I tirsdags brugte jeg størstedelen af dagen iført nattøj (og med meget mørke render under øjnene) da vi måtte op midt om natten. Dette skyldtes at Nora kastede op udover alting (inklusiv sin mor) og vi var derfor nødsaget til at skifte sengetøj og efterfølgende gå i bad. Heldigvis havde hun det dejligste humør i løbet af dagen, og det var simpelthen så livsbekræftende at mærke hvor vigtig man er som forældre når ens baby er syg.

Onsdag.
I onsdags var Nora og jeg til tumlastik for første gang. Det var en kæmpe succes (for os begge) og i kan læse meget mere omkring Tumleakademiet lige her. Da vi kom hjem havde vi fået besøg af Noras farfar, og det var naturligvis hyggeligt som altid. Sidst på eftermiddagen skulle vi til forældre-hold.

Torsdag.
I torsdags hentede Nora og jeg hendes mormor på arbejde hvor vi efterfølgende tog en tøse-tur i Rosengårdcenteret. Vi spiste frokost, shoppede baby-grej og havde nogle skønne timer. Det er simpelthen sådan en dejlig tradition som jeg selv elskede da min mormor levede. Vi tilbragte aftenen hos Noras mormor og morfar indtil min bedre halvdel kom hjem efter en (lang) arbejdsrelateret dag.

Fredag.
I fredags hoppede vi i træningstøjet fra morgenstunden. Vi havde været på farten hele ugen og havde derfor brug for en dejlig familie-dag. Vi kørte en tur til Svendborg hvor vi gik en lang tur i det skønne forårs-vejr og spiste frokost. Det var virkelig en dejlig start på weekenden.

Lørdag.
I lørdags havde min svigermor (farmor til Nora) fødselsdag, og det skulle naturligvis fejres. Vi var inviteret til hjemmebag i form af boller, brunsviger og varm kakao. Solen skinnende og vi havde en utrolig hyggelig dag.

Søndag.
Vi har haft en uge med utrolig mange opvågninger om natten. Denne søndag valgte Nora at være frisk klokken 4 og efter et par timer i legeland gik hun (heldigvis) kold. Vi havde en rigtig dejlig søndag i et afslappende tempo, og vi sluttede dagen af med en to-go-kaffe og en dejlig (og lang) gåtur i de fine vejr.

Synes godt om

Kommentarer