Ugen der gik #6

Hello there.
Det er allerede mandag igen, og jeg har simpelthen haft den dejligste (og travleste) uge længe. Det afspejler aktiviteten herinde også, men jeg lover at der kommer flere indlæg de kommende dage. Det er endnu engang tid til, at kigge tilbage på ugen der er gået.

Mandag.
I mandags valgte min bedre halvdel og jeg, at holde familie-dag om formiddagen efter en lang uge. Vi startede vores dag med træning efterfulgt af en lang (og virkelig skøn) gå-tur med barnevognen. Vi holdte kaffe-pause på Nelles i det fineste solskin.

Tirsdag.
I tirsdags havde jeg en konstruktiv dag. Selvom størstedelen af dagen blev brugt på at synge “se min kjole” nåede jeg også at gøre hele lejligheden ren og vaske alt vores vasketøj lige indtil vores lille pige valgte at skide igennem sine fine bukser. Jeg nyder at have ingen planer sommetider, og istedet nå nogle praktiske gøremål.

Onsdag.
I onsdags brugte Nora og jeg formiddagen til Tumlastik, og det var endnu engang et hit. Jeg havde en off-dag grundet alt for lidt nattesøvn, og det var derfor dejligt at bevæge sig udenfor baby-boblen alligevel.

Torsdag.
I torsdags hoppede vi i træningstøjet fra morgenstunden, da vi dagen før sprang over. Jeg nyder virkelig vores trænings-rutiner da jeg efterhånden er pænt negativ over min knap så attraktive mor-krop. Min mave hænger efterhånden om kap med mine render under øjnene, og det må der naturligvis ændres på. Om aftenen mødtes jeg med min gode veninde Christina, da vi skulle til et event hos Tine K Home. Det var det skønneste event, og for første gang var jeg afsted uden min baby hængende på armen. Selvom det er skønt at blive bekræftet i, at der findes andet end baby-gylp og lorte bleer nyder jeg allermest at være i min (meget trygge) baby-bobbel iført min særdeles behagelige barsels-uniform (læs: pyjamas). Jeg tror egentlig det er ganske normalt at have det således fire måneder efter fødslen.

Fredag.
I fredags trænede vi endnu engang fra morgenstunden, inden vi kunne byde weekenden velkommen. Vi spiste lækker familie-middag efterfulgt af det obligatoriske bland-selv-slik og det var virkelig en dejlig aften.

Lørdag.
I lørdags hoppede jeg en tur i spa-afdelingen (læs: bad inklusiv hårkur) og efterfølgende gik vi en lang gå-tur med barnevognen. Vi holdte kaffe-pause på Café Gertruds. Om aftenen skulle vi til familie-fødselsdag hos Noras farmor. Det var en skøn aften.

Søndag.
I søndags sov vi længe, og havde en rigtig dejlig (og stille) morgen. Vi kørte en tur til Svendborg hvor vi besøgte kanin-land efterfulgt af aftensmad og familie-hygge hos Noras mormor og morfar. Det var den dejligste dag.

Synes godt om

Kommentarer