Ugen der gik #9

Hello there.
Det er efterhånden ingen hemmelighed, at der er en smule stille herinde. Jeg befinder mig midt i en ordentlig omgang tankemylder, og har egentlig brug for at trække stikket en smule. Den forrige uge har været en blanding af hård og enorm skøn, og det er endnu engang tid til at dele den med jer.

Mandag.
I mandags ringede vækkeuret klokken 05:30 da vores rejse-eventyr i Bruxelles var ved vejs ende. Vi havde nogle skønne dage, og jeg længdes allerede efter den skønne kombination af familie-hygge, vafler (med all-you-can-eat tilbehør) og de mange fascinerende bygninger. Vi havde en meget bedre tur hjem, og alligevel var det en lang (og hård) tur. Vi holdte dog knap så mange pauser og mini-chefen sov mere end de berømte power-naps. Heldigvis. Da vi kom hjem sorterede jeg vasketøjet til dagen efter og hoppede tidligt i seng sammen med min lille (og meget dejlige) familie.

Tirsdag.
I tirsdags var jeg enormt produktiv (og møg hamrende træt) og kom i bund med vasketøjet lige indtil mini-chefen sked igennem sine søde bloomers. Jeg lignede en hængt-kat hele dagen, og spiste alt for meget chokolade.

Onsdag.
I onsdags havde min bedre halvdel og jeg årsdag. Jeg tilbragte hele morgenen sammen med min søde veninde Christina hvor vi blandt xandet drak kaffe og gik en tur med barnevognen i det fine forårsvejr. Om eftermiddagen mødtes jeg med min skønne mor til endnu en gåtur. Vi sluttede dagen af med aftensmad hos mine forældre. Det var simpelthen så hyggeligt. Om aftenen da vi kom hjem blev jeg overrasket med en stor buket blomster fra min bedre halvdel i anledning af vores årsdag. Vi plejer egentlig ikke at fejre den slags, og derfor blev jeg simpelthen så glad.

Torsdag.
I torsdags fyldte jeg 26 år, og solen skinnede naturligvis på bedste vis. Jeg blev vækket med morgensang, massere af flag og skøn morgenmad. Jeg havde den skønneste solskinsdag i Odense Zoo sammen med min lille familie. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre dag end denne.

Fredag.
I fredags var jeg med min mor på fødselsdags-shopping og vi havde simpelthen den skønneste dag. Jeg blev forkælet med lækker frokost og en ny forårs-garderobe. Jeg glæder mig utrolig meget til at vise jer mine nye fine sager. Jeg er simpelthen så taknemmelig.

Lørdag.
I lørdags startede vi morgen med at få gjort hele lejligheden rent, vasket tøj og den slags kedelige voksen-ting. Om aftenen holdte vi min fødselsdag for mine forældre og farmor. Min bedre halvdel lavede den lækreste menu til os, og vi havde en utrolig dejlig (og hyggelig) aften.

Søndag.
I søndags skulle vi til fødselsdags-frokost hos min bedre halvdels morfar. Det var en rigtig dejlig eftermiddag med familie-hygge og god mad. Om aftenen slappede vi af, og ladede op til endnu en uge.

Synes godt om

Kommentarer

Itsmypassions
Itsmypassions,
Super fine billeder 😊 Og lyder som nogle gode ting, der har udfyldt din uge
nouw.com/itsmypassions
sarahlykke
sarahlykke,
Tak for de søde ord 😌✨
nouw.com/sarahlykke