Ugens blogger hos Nouw

Billedet er fra da Nora fik taget det obligatoriske jule-billede i år inde på sit (læs: vores soveværelse) værelse.

Hello there.
Jeg er simpelthen så stolt (og møg hamrende lykkelig) af det univers jeg har skab. Jeg nyder virkelig at dele ud omkring de udfordringer (og glæder naturligvis) jeg møder i min nye tilværelse som nybagt mor. Jeg er i denne uge blevet ugens blogger hos Nouw, hvor jeg blandt andet fortæller om, at man sagtens kan kombinere det berømte (og en smule kedelige) barsels-liv med glitter og glam.

Hvornår begyndte du at blogge, og hvorfor?
Jeg startede for første gang min blog for snart tre år siden. Jeg valgte dog at starte helt forfra med min blog for snart et år siden. Min blog startede med at være et fashion univers, men da jeg sidste år oplevede en utrolig hård graviditet, havde jeg simpelthen så meget på hjertet. Jeg havde altid forestillet mig, at en graviditet var fantastisk, og jeg havde derfor brug for at dele min oplevelse med andre, da jeg langt fra er den eneste, der oplever et ni måneders langt mareridt. Min blog har derfor udviklet sig til en mommy-blog, men med et twist af fashion og beauty, da det er en stor del af min hverdag. Jeg forsøger at huske kvinder på, at man sagtens kan kombinere det berømte barsels-liv med glitter og glam.

Hvordan motiveres du til at skrive nye indlæg på bloggen?
Jeg skriver altid mine blogindlæg når jeg har noget på hjertet. Jeg deler ud af de oplevelser og udfordringer jeg selv oplever som nybagt mor, og det er sommetider virkelig skønt at italesætte de ting der fylder i ens hverdag. Det er utrolig motiverende at dele indhold (der sommetider er meget personligt) med mine læsere når man modtager søde kommentarer efterfølgende.

Hvordan ser en almindelig hverdag ud hos dig?
Der er efterhånden ikke to dage der ser ens ud, da vores datter (mini-chefen) bestemmer alting. Jeg forsøger at få trænet hver morgen, da min attraktive mor-krop trænger til at blive strammet en smule op. Jeg befinder mig i en skøn (og meget lyserød) baby-bobbel og tager derfor en dag af gangen. Når vi har aftaler består det ofte af barsels-besøg, mødregruppe og familie-hygge. Og så bruger jeg naturligvis også nogle timer mens vores lille pige sover middagslur på at forberede indlæg og indhold til mine sociale medier. Min hverdag er knap så lyserød som min insta-feed @sarahlykkeforgaard men jeg nyder alligevel hver eneste dag selvom jeg til tider tilbringer hele dagen i min lyserøde pyjamas og drikker morgenkaffen kold.

​​I kan læse det fulde interview lige her. Tak fordi i følger med. Kram fra S.

Synes godt om

Kommentarer