Vores indkøb til vuggestuestart

Reklame for Byhappyme

Indeholder reklamelinks - markeret med *

Hello there.

Jeg efterspurgte fornylig nogle idéer til indlæg på min Instagram og der var flere der ønskede en liste over de køb vi har gjort i forbindelse med vuggestuestarten. Det er ingen hemmelighed, at der har været en del must-haves til opstart i vuggestuen (blandt andet navnemærker og navnesutter) og selvom vi har modtaget en del gode råd fra venner og bekendte har vi valgt at sortere en smule i dem alle. Vi har valgt at købe de mest nødvendige ting til baby-garderoben og så kan vi løbende tilføje flere ting hvis dette er nødvendigt. Jeg har ladt mig fortælle, at det kan variere utrolig meget fra institution til institution og derfor er mit bedste tip at snakke med den vuggestue eller dagpleje ens barn skal passes da de med sikkerhed kan give nogle vejledende tips. Er i klar parat til den aller bedste vuggestuestart? Let’s go.

Termo sæt og flyverdragt. Udover vores all-time-favorite uld-dragt har vi anskaffet os en termo flyverdragt og et matchende sæt med bukser og jakke. Begge dele er vandtætte, varme og super fine i farverne.

Sutter med navn. Da mini-chefen fyldte otte måneder begyndte hun (til alles overraskelse) at bruge sut. Vi har derfor anskaffet os hendes yndlings-sutter fra Bibs med navn på. Jeg har nemlig hørt at man kommer til at bytte rundt på sutterne og chancerne for at flere af dem forsvinder er også ganske store. Vi har derfor købt et lille lager i nogle skønne efterårsfarver. De fine navnesutter findes i forskellige farver og varianter og kan købes hos Byhappyme lige her*.

Mærker med navn. Udover sutterne har vi også erfaret at det er temmelig praktisk at have navn i alt (læs: tøj, overtøj, taske m.m.) og derfor har vi anskaffet os de fineste navne mærker der endda kan holde til en tur i vaskemaskinen. Det er virkelig smart (og praktisk) hvis man spørg mig. Navnemærkerne har vi allerede flittig brugt og jeg er i fuld gang med at påføre dem på alt ligefra tøj og sutsko til overtøj og taske. I kan købe de fine (og undværelige) navnemærker hos Byhappyme lige her* hvor man endda kan sætte sit eget personlige præg på mærkerne.

Tøj til vuggestuen. Der findes utallige holdninger til baby-tøj og jeg plejer egentlig at lukke ørerne når mor-politiet vil belære mig om hvilket tøj mit barn bør have på i vuggestuen. Jeg elsker at klæde vores lille musling pænt på - og det har jeg ikke tænkt mig at ændre på. Vi har dog valgt at købe en lille basis-garderobe i H&M bestående af bodystockings og leggings der kommer til at ligge permanent i vuggestuen som skiftetøj.

Bleer. Vi har købt en ordentlig portion bleer til vuggestuen da vi altid bruger den samme slags bleer til Nora. Her har vi også valgt at købe et lille lager så vi ikke skal købe ind hele tiden.

Taske til vuggestuen. Da min mor, Nora og jeg var på Mallorca i foråret fandt vi den sødeste rygsæk i en af de lokale børne-forretninger. Det er meningen at den skal bruges til vuggestuen når sutterne, hjemmeskoene og den slags skal fragtes frem og tilbage.

Bløde sutsko. Vi har været ude og købe et par bløde (og lyserøde) sutsko til vuggestuen der både er skridsikre og super fine til hendes lyserøde (og meget lyse) garderobe. Derudover har vi anskaffet os et par løsere uld sko (eller nærmere poser) til de forhåbentlig lange lure hun kommer til at tage i vuggestuen.

Udendørs futter. Vi har været meget i tvivl omkring fodtøj til vinteren da vores lille pige endnu ikke går. Vi snakkede med personalet i vuggestuen der anbefalede os at vente lidt endnu da man aldrig ved om det bliver nødvendigt i år. Og i øvrigt er de små ikke ude når det er vinter-koldt alligevel. Det samme sagde ekspedienten i Baby Sam forleden og derfor endte vi med at købe et par lyserøde overtræks-futter der er super smarte når de små skal lege i sandkassen. De er både billige og praktiske.

Synes godt om

Kommentarer