Wear your pride

Reklame for Goodiebox

Hello there.
Det kan næsten ikke komme som en overraskelse, at jeg virkelig værdsætter denne tid på måneden. Det er nemlig endnu engang blevet tid til at dele månedens Goodiebox (læs: must-have selvforkælelses boks) med jer. Jeg har efterhånden modtaget min Goodiebox hver eneste måned i et lille års tid, og jeg glæder mig altid til at modtage den og teste alle de skønne produkter som jeg ikke anede at jeg ikke kunne leve uden. Jeg nyder virkelig at teste forskellige skønheds-produkter og dette er samtidig en glimrende mulighed for, at huske at pleje sig selv (og sine skønheds-rutiner) selvom hverdagen ofte kan drukne i arbejde, baby-gylp og daglige (og yderst kedelige) gøremål. Man skulle næsten tro, at jeg selv havde sammensat alle de fantastiske produkter i denne måneds Goodiebox. Alle produkterne er enten nogle jeg mangler eller har haft på min must-have liste over skønheds-produkter som jeg mangler i min samling. Denne måneds Goodiebox giver anledning til at shine hele sommeren samt at eksperimentere med forskellige (og meget smukke) makeup-looks både til hverdag og fest. Der findes intet bedre end at få selvforkælelse leveret direkte til døren hver eneste måned, og jeg glæder mig enormt meget til at fortælle jer mere om alle produkterne nedenfor. Du kan tilmelde dig for kun 169,- om måneden lige her og få din egen boks fyldt med massere af selvforkælelse. Jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde det og tror til gengæld at man skal være hurtig denne gang, da produkterne (som alle er full size) virkelig er skønne.

Niré // Domed Blending Brush. Jeg elsker simpelthen alting ved min nye alt-i-én børste fra Niré. Udover dens smukke glimmer-look kan den multitaske på allerhøjeste mor-niveau (og det siger ikke så lidt) og det er jeg helt pjattet med. Den smukke børste kan både bruges til at skabe et intenst øjenskygge look samt til at blende. Er det ikke smart? Den er så smuk, og jeg er virkelig vild med den.

Manucurist // Bird of Paradise - Green Nail Lacquer. Jeg har efterhånden nævnt mine (ikke eksisterende) lakerings-skills en del gange, og jeg må endnu engang erkende at denne er super nem (og smuk) at påføre. Jeg er fuldstændig pjattet med den smukke gyldne farve der fremhæver den smukke sommer-kulør som jeg har kæmpet for at få denne sommer. Udover den smukke farve indeholder neglelakken 84% naturlige ingredienser da den er en del af Green-serien fra Manucurist. Hvor fedt er det ikke lige? Den er virkelig anbefalelsesværdig hvis du ligesom jeg ikke er verdens bedste til at påføre neglelak.

INC.redible // Chase Your Rainbow Sheet Mask. Jeg er (ligesom alle andre) vild med pasteller og regnbuer i øjeblikket, og derfor fangede denne skønne ansigtsmaske min opmærksomhed ganske hurtigt. Masken indeholder hyaluronsyre der booster din hud med massere af fugt. Den skal sidde i 15 minutter og efterlader din hud blød, lækker og med den skønneste glow. Jeg glæder mig virkelig til at teste den.

Naobay // Protective Conditioner. Jeg har simpelthen hørt så mange positive tilbagemeldinger på denne økologiske og beskyttende conditioner fra Naobay, og derfor glæder jeg mig ekstra meget til at teste den. Efter at have ammet på fuld-tid i seks og en halv måned samt en sommer med massere af solskin trænger mit hår til et kæmpe boost i form af pleje og fugt. Denne conditioner sørger for at pleje de fine lokker mens man nyder en forfriskende skyller i sommervarmen.

LARITZY Cosmetics // Athena Eyeshadow Collection. Okay venner, denne smukke (og farverige) palette er et must-have i makeup-samlingen. Jeg er simpelthen så forelsket i de varme nuancer der kan skabe den smukkeste sommerglød. Den indeholder ni skønne farver, og jeg har brugt den hver dag lige siden jeg modtog min Goodiebox. Det er kun fantasien der sætter grænser, og den giver virkelig anledning til at eksperimentere med en masse smukke makeup looks der passer til både hverdag og fest. Farverne er pigmenterede og super lette at påføre og blende ud.

Synes godt om

Kommentarer